Butiken i Mall Of Scandinavia

Välkommen till en värld av kreativitet och inspiration! Vi på Konstborgen är stolta över att presentera vår flaggskeppsbutik i samarbete med Folkhemmet, belägen i hjärtat av Mall of Scandinavia. Här förenas konst och design i en unik miljö där du kan uppleva en harmonisk sammanslagning av estetik och funktionalitet.

Upptäck en värld av konst

När du kliver in i vår butik möts du av en värld full av färger, former och uttryck. Vi har samlat ett brett utbud av konstverk från både etablerade och uppkommande konstnärer. Våra tavlor spänner över olika stilar och tekniker, från klassiska oljemålningar till moderna abstrakta verk. Oavsett om du är en erfaren samlare eller ny inom konstvärlden, finns det något för alla att upptäcka.

 

Folkhemmet – Möbler och inredning för ditt hem

I samarbete med Folkhemmet erbjuder vi inte bara konst, utan även ett noga utvalt sortiment av möbler och inredning. Folkhemmet är känt för sin högkvalitativa design som kombinerar skandinavisk enkelhet med modern elegans. Hos oss kan du hitta allt från stilrena soffor och matbord till vackra dekorationer och textilier. Varje produkt är noggrant utvald för att komplettera vårt konstutbud och skapa en harmonisk helhet för ditt hem.

En mötesplats för konst och designälskare

Vår butik i Mall of Scandinavia är inte bara en plats för shopping, utan även en mötesplats för alla som älskar konst och design. Här kan du inspireras, få nya idéer och träffa likasinnade. Vi strävar efter att skapa en miljö där kreativitet och gemenskap står i centrum.

 

Besök oss idag

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik i Mall of Scandinavia. Oavsett om du är på jakt efter den perfekta tavlan, behöver nya möbler till ditt hem eller bara vill inspireras av vacker design, är vi övertygade om att du kommer hitta något som fångar ditt intresse hos oss. Välkommen till Konstborgen och Folkhemmet – din destination för konst och inredning i världsklass.

 

Upplev produkterna i verkligheten

En av de stora fördelarna med vår butik i Mall of Scandinavia är möjligheten att se och uppleva våra produkter på plats. Det är en sak att se bilder online, men något helt annat att känna strukturen på en tavla eller provsitta en soffa. Våra kunniga medarbetare finns alltid på plats för att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig hitta de perfekta produkterna för ditt hem.

 

Beställningar och leveranser

Vi förstår att det kan vara svårt att transportera större möbler och konstverk på egen hand. Därför erbjuder vi smidiga lösningar för beställning och leverans. Du kan enkelt lägga din beställning online och välja att hämta upp den i vår butik i Mall of Scandinavia. För större föremål erbjuder vi även hemleverans direkt till din dörr. Vårt mål är att göra din köpupplevelse så enkel och bekväm som möjligt.